Rešen problem humanog Čepeninga - dobili kamion da prevezu čepove

Izvor: JužneVesti.com, 26.Nov.2022, 12:59

Rešen problem humanog "Čepeninga" - dobili kamion da prevezu čepove

Nakon pisanja Južnih vesti da je volonterima "Čepeninga" potreban kamion kojim bi 4 tone prikupljenih čepova prevezli na reciklažu, niška Pivara pozajmila je svoj, dok će Vodovod obezbediti ljudstvo, saopštili su iz te grupe.

Pomoć oko prevoza plastike, kako su se ranije požalili, bila im je potrebna kako bi novcem od reciklaže kupili pomagala za one kojima su ona potrebna. Na njihov apel za pomoć reakcije su brzo stigle, pa je problem rešen za manje od >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << 24 sata.

Pivara daje veći kamion sa ceradom, a Vodovod ljudstvo, dok čepovi u ponedeljak putuju na reciklažu - kažu volonteri iz "Čepeninga".

Podsetimo, do sada su u okviru akcije "Čepening", zahvaljujući Nišlijama koji sakupljaju plastične čepove, pomagala dobile brojne klinike, ustanove i pojedinci.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.