Izvor: Danas, 13.Nov.2015, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rebel Star i Pacifik u Gan klubu

Rebel Star i Pacifik vas pozivaju na jedno nezaboravno rokenrol veče - ako bismo rokenrol poredili sa alkoholom, bio bi to burbon sa ukusom amerikane, uz dve kocke brit-popa i jednim točenim psihodeličnim pivom iz mikro-pivare u Lorel Kanjonu, sa strane.

 Mesto dešavanja je Ganklub, a vreme je 14. novembar od 22 sata. Rebel Star je 2015. godinu obeležio fantastičnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << albumom “Reka” (Pop depresija), koji je jednoglasno od recenzenata u regionu proglašen albumom godine. Strasno, nadahnuto, poetično, fantastično odsvirano i sjajno aranžirano – ukratko takva je “Reka”, četvrti studijski album internacionalnog benda Milana Glavaškog. Uživo, ta reka ume mirno da ide svojim tokom, a onda začas zna da podivlja, zavrti vrtloge i zaljulja talase, te da vas odnese na potpuno drugi kraj sveta. Gosti na koncertu biće grupa Pacifik, koju predvodi pevač i gitarista Željko Markuš. Njihov debitantski album “Susret” (Menart) prava je pop-rock enciklopedija, koju su momci znalački sklapali od brojnih slika iz života, sa puno ljubavi i umeća.

Karte su u pretprodaji u Pinball Wizard Records muzičkoj prodavnici i Kafeu Šikarica po ceni od 400 dinara. Na dan koncerta i na vratima kluba cena karte će biti 600 dinara.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.