“RECIKLIRAJTE I VI” NA JELEN LIVE!

Blog: PartyClips.net, 31.Jul.2011, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“RECIKLIRAJTE I VI” NA JELEN LIVE!

Apatinska pivara i Arena Beograd, zajedno sa strateškim partnerom Recanom, organizuju akciju recikliranja u nedelju 31. jula, pre nastupa legende gitarskog zvuka Slasha u okviru Jelen Livea pod sloganom „Reciklirajte i Vi“.

Naime, na severnom ulazu u Arenu biće postavljene po dve prese za reciklažu na oba platoa već od 15 časova, pa sve do 22 časa i početka nastupa gitarske ikone Slasha. Svi posetioci koncerta >> Pročitaj celu vest na sajtu Blogovi << imaće priliku da se priključe akciji recikliranja, a najsmeliji će se oprobati u takmičenju u brzom recikliranju limenki presama.
Akcija „Reciklirajte i Vi“ Apatinske pivare i Arene Beograd, u saradnji sa  strateškim partnerom Recanom, ima za cilj da podigne svest u javnosti o značaju recikliranja, pravilnom odlaganju otpada i energetskim uštedama koje ono donosi.
Jelen Live je pokrenut sa idejom da se pravi rok zvuk proširi po Srbiji, dovodeći na domaću scenu najpoznatija svetska i domaća imena rok muzike. Apatinska pivara, kao društveno odgovorna kompanija, tokom muzičkih dešavanja želi da ukaže na značaj pravilnog odnosa prema prirodi i da doprinese zaštiti životne sredine.
Pridružite nam se u našoj akciji „RECIKLIRAJTE i Vi“ 31. jula, 15 – 22h ispred Arene Beograd!

Nastavak na PartyClips.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PartyClips.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PartyClips.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.