Izvor: Blic, 12.Apr.2023, 11:10

"RAZUMEŠ BAJO, UDARILO JE BAJO NA MAFIJU" Srpski inluenser NAPIO dete od 19 meseci pivom, pa kroz smeh to ispričao kroz anegdotu (VIDEO)

Poznati srpski tik toker i pevač, Dragomir Despić, poznat po kontraverznom ponašanju, ponovo je izazvao veliku pažnju javnosti nakon što se na Tviteru pojavio isečak iz jednog podkasta u kojem je gostovao.
Pogledaj vesti o: Pivo,   Twiter

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"KO JE SVE DANAS RODITELJ!" Srpski influenser NAPIO ROĐENU BEBU - Nakrkao sam je pivom, ušikala se!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2023

Tiktoker na stubu srama!..Poznati srpski tik - toker i pevač, Dragomir Despić, poznat je javnosti po kontraverznom ponašanju...On je ponovo izazvao veliku pažnju javnosti nakon što se na Tviteru pojavio isečak iz jednog podkasta u kojem je gostovao...Pre mesec dana u javnost je izašao njegov...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.