RAGBI: Više vole pivo nego tradiciju

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Sep.2010, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAGBI: Više vole pivo nego tradiciju


Kapiten londonskih Saracena Stiv Bortvik, nije se pojavio na tradicionalnoj ceremoniji otvaranja Hajniken Kupa na stadionu „Milenijum“ u Kardifu. Razlog njegovog odsustva bio je klupski izlet na čuvenom „Oktoberfestu“, koji je ranije bio isplaniran.
Skandal je utoliko veći jer je Bortvik bio jedini od 24 kapitena ekipa učesnika >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << ovogodišnjeg najelitnijeg takmičenja koji nije došao na ceremoniju. Organizatori su bili neprijatno iznenađeni ovakvim postupkom Saracena i njihovog kapitena i najavili su kazne za ovakav potez.
- Ovo je veoma razočaravajuće. Klubovi koji učestvuju u ovom takmičenju znaju šta očekujemo od njih, a to zaista nije mnogo. Ovakvo ponašanje mora da se kazni, a kazna će najverovatnije biti novčana – vidno je razočaran izvršni direktor takmičenja Derek MekGrat.
Čelnici Saracena su se momentalno izvinili za počinjen gaf, ali su negodovali što je ceremonija organizovana u ovom terminu jer se odavno znalo da igrači idu na „Oktoberfest“.
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.