Prvo veče Belgrade Beer Fest-a otvorili čuveni Partibrejkersi

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2023, 21:47

Prvo veče Belgrade Beer Fest-a otvorili čuveni "Partibrejkersi"

Beer Fest će trajati naredna četiri dana.

Jubilarno, 20. izdanje najveće manifestacije muzike i piva, Belgrade Beer Fest, počelo je večeras i trajaće četiri dana, do utorka, 20 juna.

Prvo veče otvoreno je nastupom sastava >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bombaj štampa na glavnoj bini, a na istom mestu večeras će nastupiti i Partibrejkers, Van Gogh, Incognito i Repretitor.

Čuveni rok sastav "Partibrejkers" pred beogradsku publiku izašao je u 20:30 časova sa dobro poznatim hitovima, a okupljena masa nije krila oduševljenje već na prve taktove i omiljeni glas Zorana Kostića Caneta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

20. Beogradski Beer Fest: Satnica nastupa i izvođači drugog dana festivala

Izvor: Danas, 18.Jun.2023, 11:53

  U subotu 17. juna počeo je 20. Beogradski Beer Fest. Prvi dan festivala obeležili su nastupi bendova Bombaj štampa, Partibrejkers, Van Gogh i Incognito. Ko će nastupiti danas, drugog dana festivala, i u koliko sati saznajte u narednim redovima.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.