Program Dana piva otvara Zrenjaninska filharmonija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Avg.2022, 21:57

Program Dana piva otvara Zrenjaninska filharmonija

Sada već tradicionalno Zrenjaninska filharmonija otvara program na Trgu Slobode u okviru manifestacije Dani piva. Ove godine koncert su pripremili sa violinistom, Stefanom Milenkovićem.

Koncert Zrenjaninske filharmonije tokom poslednjih osam godina postao je zaštitni znak zrenjaninskih Dana Piva.

Iako ranijih godina na ovoj manifestaciji nije bila prisutna ova vrsta muzike iz godine u godinu sve je veće interesovanje publike za koncerte filharmonije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
"Violinista Stefan Milenković već je nastupao u Zrenjaninu i sa Zrenjaninskom filharmonijom, međutim ovo je prvi put da se koncert održava pod otvorenim nebom", rekao je za RTV Roman Bugar, direktor Zrenjaninske filharmonije .

Zrenjaninska filharmonija u okviru manifestacije Dani Piva nastupiće ponovo i u nedelju uveče na Trgu slobode u Zrenjaninu, kada će sa solistkinjom Amirom Medunjanin izvesti pesme Silvane Armenulić i Tome Zdravkovića.
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.