Prijava protiv trojice na Beer festu zbog oralnog...?

Izvor: Mondo, 21.Avg.2019, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijava protiv trojice na Beer festu zbog "oralnog..."?

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija prekršajne prijave protiv trojice muškaraca na Beer festu zbog oralnog seksa, piše gayecho.com.

Foto: Mondo/Goran Sivački

"Dana 18. avgusta u 4 časova u parku, u neposrednoj blizini Bulevara Nikole Tesle na Beogradskom festivalu piva, pored staze u parku, kroz koju prolaze posetioci festivala došlo do narušavanja javnog reda i mira od strane trojice muškaraca koji su upražnjavali oralni seks", >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << stoji u prekršajnoj prijavi MUP-a objavljenoj na mrežama.

U opisu dalje stoji da je S.P. klečao okrenut ka festivalu i u svojoj desnoj ruci pridržavo polni organ I.M, a zatim isti stavio u usta, dok je u levoj ruci držao polni organ T.N, a sve to na očigled mnogobrojnih posetilaca festivala, koji su u tom trenutku prolazili, kao i na očigled patrole policije.

Pri navedenoj radnji I.M. i T.N. su pantalone bile spuštene do kolena. S obzirom na navedeno i da su isti narušavali javni red i mir, podneta je prekršajna prijava.

GayEcho saopštava da nije proveravao autentičnost ove prijave koja kruži društvenim mrežama.

BEER FEST: Spektakl za kraj, POLA MILIONA ljudi! VIDEO
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.