Preko 70 vrsta zanatskog piva na Festivalu piva u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 07.Sep.2023, 11:28

Preko 70 vrsta zanatskog piva na Festivalu piva u Nišu

12 domaćih zanatskih pivara sa preko 70 različitih piva ugostiće posetioce sedmog Festivala zanatskog piva koji će se u petak, 8. septembra i subotu, 9. septembra, održati u dvorištu niškog Univerziteta. Kapije festivalskog prostora se oba dana otvaraju u 16 sati i festival traje do jedan sat posle ponoći.

Goste u Banovini očekuje i bogat muzički program koji kreće od 18 sati. Prvog dana nastupaće EI Niš, Amerikanizacija, Madicine >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i di-džej Funky Junky dok u subotu nastupaju Slide Ride, New Deal i di-džej Safe-T.

Posetioce će dočekati 12 najkvalitetnijih srpskih zanatskih pivara sa preko 70 različitih piva raznovrsnih stilova. Pored pivskih biće i nekoliko štandova sa hranom za kompletniji doživljaj - najavljuju organizatori.

Karte se kupuju na ulazu i za jedan dan košta 350 dinara, a postoji i mogućnost kupovine dvodnevne karte koja košta 600 dinara.
Pogledaj vesti o: Pivo,   Dzej

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.