Počinje ’’Chill & Beer’’ fest – ’’najljuća’’ svirka u Novom Sadu

Izvor: Blic, 24.Okt.2015, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje ’’Chill & Beer’’ fest – ’’najljuća’’ svirka u Novom Sadu

JКP “ Tržnica“ Novi Sad organizuje danas ’’Chill & Beer” festival, ’’najljuću“ svirku u gradu u jedinstvenoj pivnici na otvorenom.

Na Ribljoj pijaci od 17 časova, Novosađani će imati priliku da na jednom mestu uživaju u nastupima bendova Oldtimers, Soulmates, Amajlija i Love Hunters, ljutoj hrani i Amstel Premium Pilsener pivu po promotivnoj ceni.

Gastronomski spektakl upriličiće idejni tvorci i organizatori ’’Balkan Chilli’’ >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i ’’Balkan Ajvar’’ festivala, koji se u našoj zemlji sa uspehom održava treću godinu zaredom.

Posetioci će imati priliku da probaju specijalitete od mesa sa brojnim prilozima na bazi ljute paprike, od kojih pojedini imaju zaista unikatan i egzotičan ’’šmek’’.

Najhrabriji će moći da učestvuju u takmičenju u brzom jedenju ljutih papričica, a za pobednike su obezbeđene nagrade.
Pogledaj vesti o: Pivo,   Beer fest,   Fest

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.