Izvor: Luftika.rs, 20.Mar.2024, 20:06

Pljunućemo vam u pivo: Turisti u popularnom evropskom letovalištu nisu više dobrodošli (VIDEO)

Centar španskog grada Malage osvanuo je izlepljen porukama nezadovoljnih lokalaca turistima, a koje nisu ni malo gostoljubive.
Milioni turista željnih sunca svake godine hrle u andaluzijski biser Španije – Costa del Sol i Malagu. Međutim, stanovnicima grada dosta je toga. Zbog sve većeg priliva turista u grad oni su sve nezadovoljniji, a svoje nezadovoljstvo počeli su da izražavaju i vrlo direktno. Turiste tako u gradu čekaju nalepnice s porukama da se što pre vrate kući.
Mnogi stanovnici Malage odlučili su da im je dosta turista i daju im do znanja da nisu dobrodošli u ovaj andaluzijski grad.
Malaga je sve popularnija među turistima zbog svoje prijatne klime, a takođe je zasad još prilično pristupačna pa...
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.