Peto veče Beer Festa: Pogledajte uz koje hitove se najviše đuskalo

Izvor: Blic, 24.Avg.2015, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peto veče Beer Festa: Pogledajte uz koje hitove se najviše đuskalo

Nastup Kikija Lesendrića i Pilota obeležio je sinoćni provod na Ušću.

Pogledajte kakva je bila atmosfera na Kikijevom koncertu:

Popularni muzičar je sa svojim bendom priredio još jednu ludu i zabavnu noć ljubiteljima piva, koji su konačno, pored dobre muzike i piva, uživali i u đuskanju na suvom, bez kiše i blata.

Podsetimo, organizatori su rešili da se zahvale vernim posetiocima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << festivala, koji su na Ušće dolazili uprkos lošem vremenu, i ovogodišnji Beer Fest produžili za još jedan dan, pa će se sjajna žurka nastaviti i večeras. Pored najavljenih Yu Grupe, Valentina i Zemlja gruva, očekuje nas i gost iznenađenja.
Pogledaj vesti o: Beer fest,   Fest

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

BONUS VEČE BIR FESTA Zagrevanje uz "Zemlju gruva"

Izvor: Blic, 24.Avg.2015

Iako je prvobitno najavljeno da će "Bir fest" trajati pet dana ipak su organizatori, zbog loših vremenskih prilika, odlučili da festival produže na još jedan dan i tako ljubiteljima dobre muzike i piva priušte još jednu noć dobrog provoda.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.