Izvor: Radio Dunav, 01.Jun.2017, 07:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PODRŠKA NACIONALNOM SPORTSKOM SAVEZU SLEPIH I SLABOVIDIH OD APATINSKE PIVARE

Apatinska pivara podržala je održavanje XVII Evropskog prvenstva u devetočunjskom kuglanju u organizaciji Nacionalnog sportskog saveza slepih i slabovidih.Na takmičenjukoje se održava od 29. maja do 4. juna u Banji Junaković kod Apatina, nadmeće seoko 150 učesnika iz 11 evropskih zemalja. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav <<
Nacionalni sportski savez slepih i slabovidih osnovan je na incijativu nekoliko klubova i društava sporta i šaha slepih i slabovidih i Saveza Slepih Srbije. Reprezentacije ovog saveza učestvuju na internacionalnim prvenstvima u šahu, atletici, plivanju, kuglanju i drugim sportovima i osvajači su brojnih medalja.
Podrška Nacionalnom sportskom savezu slepih i slabovidih je samo jedna u nizu aktivnosti koje Apatinska pivara i brend Jelen sprovodi u cilju osnaživanja sportista sa invaliditetom.
Tokom meseca juna, u okviru saradnje sa Paraolimpijskim komitetom Srbije, a kroz projekat „Šampioni svaki dan“,javnosti će bitipredstavljena platforma koja ima za cilj da motiviše i ohrabruje osobe sa invaliditetomkako bi se u što većem broju uključili u sport.
U tom cilju biće organizovani inspiracijskih događaji ugradovima širom Srbije kako bi se dodatno aktivirali i predstavnici lokalnih zajednica.
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

PREDSEDNIK OPŠTINE APATIN PRIMIO UČESNIKE EVROPSKOG PRVENSTVA U KUGLANJU

Izvor: Radio Dunav, 01.Jun.2017

Presednik opštine Apatin, Milan Škrbić danas je u velikoj sali primio delegacije reprezentacija učesnica Evropskog prvenstva u kuglanju za slepe i slabovide i poželeo im dobrodošlicu u naš grad i mnogo uspeha na takmičenju koje im predstoji.. Škrbić je u kratkom obraćanju gostima govorio o...

Nastavak na Radio Dunav...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.