PIVOPIJA: Skaj Vikler cirka pivo na ski-stazi

Izvor: Kurir, 20.Avg.2013, 07:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PIVOPIJA: Skaj Vikler cirka pivo na ski-stazi

Poznati srpski hip-hoper pronašao osveženje na Košutnjaku, gde je vodio s prijateljem ozbiljne poslovne razgovore

Đorđe Miljenović, poznatiji kao Skaj Vikler, uživa u pivu!

Iako se proteklog vikenda reka posetilaca slivala ka Ušću, gde se na Bir festu uživalo u svim vrstama ovog alkoholnog napitka, ali i u odličnoj muzici, poznati srpski hip-hop muzičar uživao je na svoj način. Istina, bio je i on na minifestaciji posvećenoj popularnom napitku, čak >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je i nastupao, o čemu je Kurir već pisao, ali je izgleda poželeo malo da odahne od gužve.

On je s prijateljem u ove vrele letnje dane pronašao osveženje na ski-stazi na Košutnjaku, gde ih je uslikao Kurirov paparaco. Jeste da nema snega, ali je uživancija. Odatle se pruža odličan pogled na veći deo Beograda, a posebno ume da bude romantično uveče.

Međutim, Skaj Vikler očigledno tu nije došao zbog romantike, već, kako smo uspeli da zaključimo, zbog ozbiljnih poslovnih razgovora. Čak se pričalo i o snimanju reklama... Svakako, uz razgovor, odlično je leglo pivo! I to poprilična količina piva...

Ukoliko se na kraju ispostavi da su ti razgovori išli dobro kao što su se na stolu ređale flaše, biće to jedna berićetna saradnja!

(M. K. V.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

PIVOPIJA: Skaj Vikler cirka pivo na ski-stazi

Izvor: Dzungla.org, 20.Avg.2013

Poznati srpski hip-hoper pronašao osveženje na Košutnjaku, gde je vodio s prijateljem ozbiljne poslovne razgovore OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.