Izvor: Radio Dunav, 02.Dec.2015, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PGP ČUVA LIDERSKU POZICIJU

U odigranom 6. kolu Junaković Super lige Agrocimeša je savladao Pivaru sa 5:3, Vodokanal i MC Apa su odigrali nerešeno 4:4, Opština je poražena od Auto Optike Željko sa 5:3, a Poljoprivredno gazdinstvo Pinćir posle pobede nad Aluplastom od 6:1 i dalje ima maksimalan učinak.
Igor Pinćir pružio je najbolju partiju 6. kola sa oborenih 323 čunja, drugi rezultat kola ostvario je Kurteš Ranko iz Agrocimeše sa oborenih 314 čunjeva, a iza njih našao se Bagi Lajoš sa 305 čunjeva. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav <<
Na tabeli prvo mesto sa 10 bodova dele P.G.P i Auto Optika Željko, s tim da P.G.P ima jednu utakmicu manje. Na trećem mestu je Aluplast, četvrtoplasirana je Pivara, dok su na začelju kuglaškog karavana Opština i KK Alveg sa 2 osvojena boda.
U narednom kolu sastaju se :
A.O. Željko – P.G.P
Pivara – Opština
MC Apa – Agrocimeša
KK Alveg – Vodokanal

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.