Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ožedneo pa avionom "skoknuo" po pivo

Muškarac (37) je optužen za ponašanje koje je moglo da ugrozi život, bezbednost i zdravlje osoba i na sudu bi trebalo da se pojavi već 18. novembra. A sve to zbog toga što se po gradu “vozikao” avionom koga je na kraju parkirao ispred paba jer je ožedeneo i pilo mu se pivo.

Policija Australije je pronašla avion za dve osobe uredno parkiran, a krila su mu bila skupljena.

Poručnik Garner je rekao da >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << činjenica da avion nema volan ovu celu situaciju čini posebno opasnom.

- Ljudima je možda ovaj slučaj zanimljiv. Ali, da se slučajno desilo da je vetar pojačao ili da je neko dete htelo da pretrči ulicu, došlo bi do tragedije - rekli su iz policije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.