Ovo su razlozi zbog kojih bi trebalo da uvek u kući imate pivo!

Izvor: 24sata, 06.Avg.2014, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo su razlozi zbog kojih bi trebalo da uvek u kući imate pivo!

Donosimo vam nekoliko razloga zbog kojih bi trebalo uvek da imate pivo u kući.

Ovaj alkoholni napitak odličan je da se rashladite, ali to nije njegova jedina svrha.

Zemlja za cveće

Pivo je odlično đubrivo. Sipajte nekoliko kašika piva u baštu kako bi je zemlja upila. Uz pomoć korisnih sastojaka iz piva, biljke će biti zdravije >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << i vaša bašta će da nabuja. A usput možete da se rešite i dosadnih napasti i puževa koji vam grickaju biljke. A pivom možete i da poprskate i posude sa voćem da oterate dosadne mušice.

Polirajte drveni nameštaj

Umočite krpu, kojom brišete drvenariju, u pivo i nežno prebrišite vaš nameštaj. Pivo će učiniti vaš nameštaj sjajnim i vratiti mu boju.

Uklanjanje mrlja

Možda će vas pivo poslužiti čak i bolje od mineralne vode. A ako se brinete zbog mirisa, onda nakon brisanja samo umočite krpu u vodu.

Posvetlite kosu

Neki koriste limun, a neki pivo. Potopite kosu u pivo, i ako ste u mogućnosti, izađite na sunce. Posvetleće vam lokne i izvući pramenove...

Ispolirajte zlatni nakit

Umočite vaš nakit i ostale drangulije u posudu sa pivom, a potom ih suvom krpom dobro očistite. Bolje nego da koristite deterdžente ili neke druge hemikalije.

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.