Osuđeniku na smrt odbijeno da kao poslednji obrok dobije pivo

Izvor: Radio 021, 19.Nov.2015, 08:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osuđeniku na smrt odbijeno da kao poslednji obrok dobije pivo

Zatvorska uprava odbila je juče jednog američkog osuđenika na smrt koji je za poslednji obrok tražio pakovanje od šest piva.

Kako je saopšteno iz kazneno-popravne ustanove u Džordžiji, zahtev Markusa Reja Džonsona odbijen je zbog zabrane alkohola.

Džonson će u četvrtak pred izvršenje smrtne kazne, umesto piva imati obrok kakav dobijaju i drugi zatvorenici, odnosno pečenu ribu, sir, pasulj, kupus salatu, hleb od kukruznog brašna, kolače i voćni punč.

On je u martu 1994. godine osuđen na smrtnu kaznu zbog silovanja i ubistva Anđele Sajzmor, koju je upoznao u jednom noćnom klubu u Džordžiji.
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.