Oktoberfest dovodi Psihomondo pop u Novi Sad posle 28 godina

Izvor: Radio 021, 18.Okt.2018, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Oktoberfest" dovodi Psihomondo pop u Novi Sad posle 28 godina

Treći po redu "Novosadski Oktoberfest" počinje sutra, 19. oktobra, a tokom dva dana festivala posetioci će moći da uživaju u šarolikom muzičkom programu, dobroj hrani i pivu.

Kako za 021 kaže PR festivala Jelena Jovičić, ove godine izbor piva biće bogatiji nego prethodne dve godine.

"Imaćemo tridesetak kraft pivara koje dolaze iz cele Srbije i regiona. Svaka pivara ponudiće po nekoliko vrsta piva, tako da će biti više od sto različitih vrsta >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << piva što je više nego prethodne dve godine. Mi smo u Master hali ograničeni prostorom, tako da i nismo mogli više pivara da uključimo", rekla je Jovičić za 021.

Hrana je još jedna stvar koja privlači mnogobrojne posetioce ovog festivala, a kako je najavila Jovičić, izbor neće razočarati, budući da će na štandovima biti perece, razne vrste kobasica, kao i lovački gulaš.

Muzički program ponudiće nešto za sve ukuse i generacije.

U petak će nastupiti Kredarice (bavarska muzika), Dejan Petrović Big bend, Hladno pivo i Lav hanters.

Ovo nije prvi put da Hladno pivo nastupa na "Oktoberfestu", a kako je Jovičić potvrdila, organizatori su se sa bendom za ovogodišnji nastup dogovorili još prilikom njihove prošlogodišnje svirke na festivalu.

"Oni su bili prezadovoljni organizacijom. Interesovanje je bilo veliko, ljudi su ostali napolju jer nisu stigli da kupe karte na vreme. Za sve one koji pitaju zašto opet sličan program, mogu samo da kažem da dokle god to publika traži, nama je to sasvim u redu", rekla je Jovičić.

Subotu će obeležiti svirke bendova Psihomodo pop, Zbogom Brus Li i Ortodoks kelts, kao i nastup Zvonka Bogdana. Ono što je interesantno je da Psihomondo pop nastupa u Novom Sadu prvi put posle 28 godina, što ovo čini prilikom koju treba propusti.

Ovog puta bina je izmeštena u odnosu na prethodna dva izdanja "Oktoberfesta", pa organizatori obećavaju bolji zvuk popularnih izvođača.

I ovog puta publika će moći da prati takmičenja u držanju krigle i nošenju punih krigli. Ponovo će biti organizovano i nadmetanje neafirmisanih bendova pod nazivom "Battle of the Bands", a najbolji će imati priliku da se predstavi sa jednom pesmom tokom subotnjeg glavnom programa, odnosno nakon nastupa Psihomodo popa.

Na prošlogodišnjem Oktoberfestu registrovano je tokom dva dana oko 15.000 ulaza, popilo se više od 35.000 litara piva, a pojelo skoro 6.000 kobasica.

Karte za ovogodišnje izdanje festivala se prodaju po ceni od 600 dinara za dan, odnosno 800 dinara za oba.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

"Oktoberfest" dovodi Psihomodo pop u Novi Sad posle 28 godina

Izvor: Radio 021, 18.Okt.2018

Treći po redu "Novosadski Oktoberfest" počinje sutra, 19. oktobra, a tokom dva dana festivala posetioci će moći da uživaju u šarolikom muzičkom programu, dobroj hrani i pivu...Kako za 021 kaže PR festivala Jelena Jovičić, ove godine izbor piva biće bogatiji nego prethodne dve godine..."Imaćemo...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.