OVO NE ZELITE DA PROPUSTITE Posle cvarcijade u kafani Kod Nedje debelog i vece klasicne muzike

Izvor: medio.rs, 09.Apr.2015, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO NE ZELITE DA PROPUSTITE Posle cvarcijade u kafani Kod Nedje debelog i vece klasicne muzike

U kafani može da vidi i čuje svašta, a da li ste ikada pomislili da biste u kafani mogli da čujete klasičnu muziku?

Ukoliko smatrate da Šopen i Betoven ne idu uz kafanu, karirane stolnjake i pivo, prevarili ste se.

U kafani “Kod Neđe debelog” u Prijedoru u Bosni i Hercegovini održano je “Veče klasične muzike”, a ova manifstacija okupila je veliki broj mladih ljudi.

U kafani su primećeni >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << portreti poznatih kompozitora klasične muzike, a na repertoaru su se našla dela Vagnera, Mocarta, Čajkovskog, Šumana i brojnih drugih velikana klasike.

Vlasnik ove kafane Neđo našao se u ulozi dirigenta, a čak je i svirao imaginarnu violinu. On je novinarima rekao da je omladina odlučila da se ovakvo veče održi.

Inače, u kafani “Kod Neđe debelog” održana je i manifestacija pod nazivom “Čvarčijada”, odnosno takmičenje u jedenju čvaraka.

HITČINA: U Prijedoru Svetsko prvenstvo u brzom jedenju čvaraka! (FOTO)

Pogledajte kako izgleda kada se u kafni sluša klasična muzika:

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.