OSMAN KARIĆ POSLAO PORUKU IVI: Moraćeš pred njim mirno da stojiš, ako želiš novac ti da brojiš

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2019, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSMAN KARIĆ POSLAO PORUKU IVI: "Moraćeš pred njim mirno da stojiš, ako želiš novac ti da brojiš"

Prava pesmica.

Osman Karić, otac aktuelnog učesnika "Zadruge 3", Stefana Karića, redovno se oglašava na društvenim mrežama, povodom učešća njegovog sina u rijalitiju, pa je ovoga puta, prokomentarisao i novu snajku, Ivu Grgurić.

Podsetimo, Iva je sinoć priredila iznenađenje Stefanu u vidu romantične večere, gde je pao i prvi zvanični poljubac ovog para. Zadrugari su se radovali, a oglasio se i Osman:

- Hvala Iva, nemam piva, sa rakijom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ću nazdraviti, tebe snajka pozdraviti, u rerni ću prase peći, pa ću tebi snajka reći...Mnoge su me tako zvale ćale, pa su na vrata potrčale, bežale na sve strane, imale su mnoge mane... Sina moga moraćeš da voliš, da pred njime mirno stojiš, ako hoćeš novac ti da brojiš. Da mu verna budeš dama, pored tebe on da spava. Unučiće da mi rađaš, da sa njima razgovaraš, pasoš tvoj postaje i moj, da ne bude Severina cura fina, u Hrvatsku zapalila - pisalo je na Instagram profilu Osmana Karića.
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.