ORLIĆ O SKANDALAZNOM POSTUPKU VUKA JEREMIĆA Potegao posle nekoliko piva do Predsedništva, brže izašao odande nego što je ušao

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2021, 14:27

ORLIĆ O SKANDALAZNOM POSTUPKU VUKA JEREMIĆA "Potegao posle nekoliko piva do Predsedništva, brže izašao odande nego što je ušao"

"Pokazao im je Aleksandar Vučić na najdirektniji mogući način - da oni ne mogu nikoga da linčuju"

Vladimir Orlić, član Predsedništva SNS, oglasio se danas povodom napada Vuka Jeremića na predsednika Srbije, Aleksandra Vučića.

Izjavu Vladimir Orlića prenosimo u celosti:

- Politički propalitet i ljudski škart u bezobličnoj pihtijastoj formi, koji se svom kamermanu predstavio kao - Vuk Jeremić sa još četvoricom drugih bitangi, potegao je danas >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << posle nekoliko piva do Predsedništva Srbije, sve preteći kako idu da - prebiju Aleksandra Vučića. I brže su izašli odande nego što su ušli, neobavljenog posla. Nadali su se dripci tokom hrabrenja u bircuzu da Aleksandar Vučić neće sići pred njih, da će na buku i na blef da im prođe još jedan cirkus koji snimaju za tviter. I preigrali se. Jer kad je Vučić sišao među njih, u lice im rekao da su lopovi - što im inače misli i cela Srbija, krenuli su da se tresu, mucaju i cvile, nije se prosto znalo koja je od tih đilkoških kukavica glasnija u zapomaganju. Ni ko je od njih brži, kad su zagrebali nazad prema vratima. Kad su obrisali suze i popravili šminku, opet su "hrabro" stali - pred svoju kameru, sa spoljne strane ulaznih vrata. Da vade štetu, pokušaju da deluju bar promil veći od makovog zrna - u svojim očima. Uzalud. Srbija je sve videla. Pokazao im je Aleksandar Vučić na najdirektniji mogući način - da oni ne mogu nikoga da linčuju. Da svojim pretnjama i bulažnjenjem o "revanšizmu" niti koga mogu da uplaše, niti da sakriju istinu o sopstvenoj ološkoj prirodi i ljigavom, kukavičkom karakteru. Svi u Srpskoj naprednoj stranci su ponosni na svog predsednika, koji bitange po pravilu postavlja na mesto svaki put kada se zalete u čoporu. Što im ne da Srbiju nazad u kandže, nikada i nigde, a usput obezbedi i pouku - zašto im nije pametno kad preteraju sa mlakim pivom po toplom danu. Posle čega ih pošalje nazad na tviter, da se druže sa vršnjacima, a on se vrati vođenju države. Svako onome, što mu priliči.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.