Izvor: Muzika.co, 17.Dec.2014, 09:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPĆA OPASNOST PREDSTAVILA SVOJE PIVO I NOVI SPOT

Popularni slavonski rock band Opća opasnost nedavno je na tržište izbacio vlastitu marku piva, ali i novi video spot “Klaun”.
Pero Galić, Slaven Živanović – Žiža, Vlado Soljačić – Sojka, Igor Kolić, Branimir Jovanovac – Bani i Josip Kamenski – Kameni   objavili su još jedan video spot sa aktuelnog albuma  “Rocker… to sam ja” i to za pesmu “Klaun”. Autor muzike i teksta za ovu numeru je  Mario Vestić, režiju videa potpisuje Marko Zeljković >> Pročitaj celu vest na sajtu Muzika.co << Zelja, a u spotu glumi hrvatska manekenka  Ana-Marija Anđel .
Po uzoru na velike svetske rok bendove hrvatski sastav Opća opasnost odlučio se da u saradnji sa Osiječkom pivovarom na tržište izbaci vlastitu marku piva.
Pivo Opće opasnosti zove se “Rocker” i može se trenutno nabaviti samo u Hrvatskoj, a takođe i na svim koncertima ovog benda, od kojih je prvi sledeći u njihovoj rodnoj Županji 23.12.2014. gde će se kao glavni gost pojaviti i Toni Cetinski.
Legendarni Županjci su tako postali prvi bend u Hrvatskoj koji ima svoje pivo, a jedina zamerka koju su do sada izneli fanovi je da pivo ima svega 4,7 % alkohola.
Opća opasnost – Klaun (tekst)
Znam lagati o nama
bez stida i srama
znam namještati osmijeh
nauciš  s godinama
Znam sakriti suze
bolje od ikog
al’ ne znam lagati sebe
jer kad nema nikog
Onda u ogledalu
vidim golu istinu
tamo se laži predaju
kad skinem maske sa lice svog
vidim klauna umornog
i kad se pogledam u oči
znam, ja sam sam
Znam utješiti druge
i dobar sam u tome
znam odglumiti sreću
i kad me tuge lome.

Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na Muzika.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Muzika.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Muzika.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.