Izvor: Luftika.rs, 21.Maj.2022, 10:56

Novosadski spajdermen: Prodavačica vezala pivske flaše za uže i napojila žedne duše

Prve komšije i redovne mušterije lokalnog novosadskog marketa u dogovoru sa prodavačicom napravili su poslovni aranžman kako bi se najlakše i najbrže snabdeli neophodnim namirnicama. Pre svega nabavka se odnosila na pivo, onda kada istog nestane pri noćnom cirkanju.
Maštali smo kao klinci da nam, kao u filmu, pas donosi iz prodavnice šta napišemo na ceduljici, a pre svega izjutra dnevne novine. Bacale su majke novčanice sa štipaljkom sa terasa kako bi im kupili ono što su >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << one zaboravile tokom dana. Ali sada smo već u nekim „ozbiljnim godinama“ kada se moraju znati određeni prioriteti.
Pivo je svakako u vrhu prioriteta.
Konopče koje pivo znači, tako se može nazvati ovaj kratki video klip.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)


Ova uigrana kombinacija očigledno već savršeno funkcioniše, te se odigrava bez mnogo reči. Ti meni pivo, ja tebi pare, konopac dole, pivo gore i svima lepo.
„Komšije i rođake ne možemo da biramo“, izreka je kojom se obično iskazuje nezadovoljstvo istima. U ovom slučaju komšije su očigledno pronašle zajednički interes i realno gledano možemo samo da im zavidimo. Živeo ovakav komšiluk!
HIT snimak iz Novog Sada: Puni Teslu sa drugog sprata zgrade (VIDEO)

Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.