Novi  LAV po ukusu potrošača

Izvor: S media, 04.Jan.2011, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi "LAV" po ukusu potrošača

Kompanija "Karlsberg Srbija" pozvala je tokom novogodišnjih i božićnih praznika ljubitelje piva da se prijave za učešće u izboru ukusa, boje i naziva novog jedinstvenog "Lava", koji će se uskoro naći na tržištu, uz već poznati "Lav" brend.

Tako će ljubitelji piva u Srbiji po prvi put imati priliku da odaberu i kreiraju pivo po svom ličnom ukusu, navedeno je u saopštenju kompanije.

Utajili porez od 380 miliona!

Zadovoljstvo da odaberu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << novo pivo će imati 400 potrošača iz cele Srbije, a učesnici će biti odabrani metodom slučajnog uzorka. Proces odabira novog piva će se obaviti u pivari u Čelarevu 29. i 30. januara.

Tanjug

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.