Nova zanimacija za muškarce - pivo koje svetli u mraku! FOTO

Izvor: Svet plus, 09.Dec.2016, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova zanimacija za muškarce - pivo koje svetli u mraku! FOTO

Muškarci, ali i žene, vole sebe da počaste pivom posle napornog poslovnog dana, sa kolegama u kafiću. Sada je njihovom omiljenom piću dodata i još jedna zanimljiva stvar - može da svetli u mraku!

Bivši NASIN biolog Džosef Zajner napravio je zanimljivi paket koji onima koji vole da prave domaće pivo može pomoći da celu stvar učine još zanimljivijom. Naime, on je omogućio da napravite svoje pivo koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << svetli u mraku, a sve to moću, ni manje ni više, gena meduze. Kako stoji u objašnjenju, kvasac od kog pravite pivo ima jednu sekvencu kojom pivo postaje fluorescentno.

Taj paket može da se nabavi po ceni od 199 dolara i da biste uspeli u svom poduhvatu, trebaće vam oko 10 sati rada u periodu od 2 dana. Ali, ako zaista želite da dobijete "svetleće pivo" onda vredi truda.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.