Nova planeta na pomolu - HEINEKEN BEER PLANET

Izvor: PRObjave.com, 04.Apr.2016, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova planeta na pomolu - HEINEKEN BEER PLANET

Prvi HEINEKEN Beer Planet festival u Mikser House-u
Kompanija HEINEKEN Srbija sa zadovoljstvom vas poziva na prvi pivski i muzički festival pod nazivom Beer Planet. Ovaj jedinstveni festival biće održan u Mikser House-u, u Beogradu, a trajaće od četvrtka 07. do subote 09. aprila, 2016. godine.
Tokom tri festivalska dana bićete u prilici da otkrijete nova piva - češko Krušovice, nemačko Kapuciner (Kapuziner), britansko Nju Kastl (New Castle) i slovenačko Laško, ali i da uživate u onima koje već poznajete i volite, po specijalnim cenama. Da bi uživanje u kvalitetnom pivu bilo potpuno, očekuje vas raznovrstan muzički program i dobra hrana koja se odlično slaže uz pivo.
"HEINEKEN Beer Planet je novi koncept zabave u gradu. Na jednom mestu, uz mnoštvo nagrada, na inovativan način želimo da predstavimo portfolio naših proizvoda i sa posetiocima podelimo zanimljive priče o svakom od naših brendova. Posvećeni potrošačima, pratimo tokove i kreiramo aktivnosti koje pomeraju granice.", rekla je Dragana Savić, Marketing menadžer u kompaniji HEINEKEN Srbija.
Tokom trajanja festivala, pažljivo osmišljen muzički program uključuje Mikser, Live i Fusion night uz Crne mambe, Makao bend, Mikser Big Band, Dixieland, Laura 2000, Gift bend, Milana Sevdah Baby, DJ Me High Low i ostale.
Prilikom sletanja na novu planetu, na licu mesta će vam biti izdat specijalno dizajniran pasoš koji dobijate na poklon.

HEINEKEN
je najrasprostranjeniji proizvođač piva na svetu i ima vodeću ulogu u razvoju i marketingu premium pivskih brendova i cidera. Više od 250 međunarodnih, regionalnih, lokalnih i posebnih vrsta piva i cidera, predvođenih Heineken brendom, čine snažan portfolio kompanije. Posvećeni smo inovacijama, dugoročnim investicijama u naše brendove, dobro organizovanoj prodajnoj egzekuciji i fokusirani na efikasno upravljanje troškovima. Kroz program „Stvaramo bolji svet", održivost čini sastavni deo poslovanja i pruža dodatnu vrednost za sve naše stejkholdere. HEINEKEN ima stabilnu i dobro izbalansiranu geografsku rasprostranjenost i zauzima liderske pozicije, kako na razvijenim tržištima, tako i na tržištima u razvoju. Broj zaposlenih iznosi 73,000, a kompanija posluje u 167 pivara, sladara i drugih proizvodnih pogona u više od 70 zemalja. U Srbiji, kompanija HEINEKEN Srbija predstavlja proizvođača piva koji aktivno posluje u dve pivare, Zaječaru i Novom Sadu. Portfolio brendova čine: Heineken, Amstel Premium Pilsener, Kapuziner, Krušovice, New Castle Brown Ale, Sol, Strongbow, Zaječarsko, Zaječarsko Crno, Laško, Weifert, PilsPlus i Master pivo.
Ruskin&Hunt
Takovska 45
11000 Beograd
Tel: +381 11 3391010
Email: office@ruskinhunt.com
Web: www.ruskinhunt.rs
Kontakt:
Vanja Lazarević
Email: vanja.lazarevic@rukinhunt.com

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.