Nestvaran pogled sa najvišeg vrha u Bosni i Hercegovini (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2022, 13:43

Nestvaran pogled sa najvišeg vrha u Bosni i Hercegovini (VIDEO)

Pogled vredan svakog napora ...

Uspon na Maglić (2386 mnv), najviši vrh u Bosni i Hercegovini - mnogi planinari, alpinisti, ljubitelji prirode upisuju kao krunu vlastitog zadovojstva i jedinstvenog poduhvata i adrenalinske avanture. Kako mnogi priznaju planini Maglić, po lepoti i izazovu, nema premca u ovom delu Evrope. Planina je omeđena rekom Sutjeskom na zapadu, planinom Volujak na jugozapadu, rekama Drinom i Pivom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na severoistoku, te planinom Bioč na jugoistoku.

U svoj avaturistički dnevnik, Radovan Kovač upisao je i osvajanje Maglića, a kratkim videom je ovekovečio pogled sa vrha koji ostavlja bez daha i koji je bez sumnje, vredan svih napora koji su neminovni da bi se do njega došlo.

A post shared by Radovan Kovač (@radovankovac_izazoviavanturu)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.