Nemačka: Udar groma, 43 povređeno

Izvor: B92, 09.Maj.2013, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemačka: Udar groma, 43 povređeno

Berlin -- Prilikom udara groma u trafostanicu na vašaru na istoku Nemačke na proslavi Dana očeva, povređeno je 43 ljudi, od kojih je osmoro u veoma kritičnom stanju.

Dva helikoptera i nekoliko vozila hitne pomoći su odmah pritekli u pomoć povređenima, prenosi Ansa.

Portparol policije Jerg Brun kazao je da su brojni posetioci vašara u malom nemačkom mestu Dabel zadobili opekotine a da su mnogi pretrpeli šok, prenosi AP.

Na Dan očeva, u Nemačkoj, muškarci tradicionalno odlaze na jednodnevni izlet ili se nalaze u muškom društvu da bi popili zajedno puno piva bez svojih porodica.
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GROM UDARIO U TRAFOSTANICU: Povređeno 43 ljudi koji su u blizini slavili praznik

Izvor: S media, 09.Maj.2013

Prilikom udara groma u trafostanicu na vašaru na istoku Nemačke na proslavi Dana očeva, povređeno je 43 ljudi, od kojih je osmoro u veoma kritičnom stanju...Dva helikoptera i nekoliko vozila hitne pomoći su odmah pritekli u pomoć povređenima, prenosi Ansa...Portparol policije Jerg Brun kazao...

Nastavak na S media...

Njemačka: Udar groma, 43 povređeno

Izvor: SandzakPress.net, 09.Maj.2013

Njemačka – Dva helikoptera i nekoliko vozila hitne pomoći su odmah pritekli u pomoć povređenima, prenosi Ansa. Portparol policije Jerg Brun kazao je da su brojni posetioci vašara u malom nemačkom mestu Dabel zadobili opekotine a da su mnogi pretrpeli šok, prenosi AP. Na Dan očeva, u Nemačkoj,...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.