Napravite same ombre od piva

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jun.2014, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napravite same ombre od piva

Ako ste ljubitelj ombre frizure, ili ozbiljno razmišljate o takoj kosi, pre nego što potrošite hiljade dinara u frizerskom salonu, isprobajte ombre koji vrlo jednostavno možete izvesti sami, kod kuće. Trik je u pivu, napitku koji u vrućim letnjim danima skoro svi imamo u kući.

Pivo se pokazalo kao odličan proizvod koji pruža sjaj kosi, a osim toga i posvetljuje je. Osim što hranite kosu, jednostavno možete stvoriti >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i ombre efekat.

Potrebno će vam biti otprilike 1-2 litra piva i limun. U pivo iscedite limunov sok i dobijenom tečnošću zalivajte vrhove kose odnosno deo kose koji želite da posvetlite i pustite kosu da se osuši na suncu.

Samo pazite da ne poprskate lice kako ne biste izazvali neželjenu reakciju kože.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.