NESTAŠICA PIVA, PANIKA SE SPREMA, KUPUJTE OVDE! Natpis na kafani napravio eksploziju na internetu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2021, 19:02

"NESTAŠICA PIVA, PANIKA SE SPREMA, KUPUJTE OVDE!" Natpis na kafani napravio eksploziju na internetu!

Natpis na jednom pabu izazvao buru kometara na mrežama.

Kada je neko kreativan, gotovo da nema situacije koju ne može da obrne u svoju korist, a najnoviji slučaj, dolazi nam iz jednog paba, koji je iskoristio nestašicu goriva da privoli goste da dođu u njihov lokal.

Vajt Hart, koji se nalazi u selu Grafton Regis, između Northamptona i Milton Kajnesa u Engleskoj, postavio je natpis ispred paba, a na kojem je pisalo „uskoro nestašica piva, panika se sprema, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kupujte ovde“.

Naime, oni su to uradili nakon što je u Engleskoj izbila panika zbog goriva, odnosno, usled deficita vozača kamiona, što je usporilo lanac snabdevanja. Čak je i sama Vlada Britanije reagovala saopštenjuem da nema nestašice, te je apelovala na vozače da ne kupuju benzin o ogromnim količima.

Upravu tu situaciju iskoristio je pab u malom engleskom mestu, koji nije računao na to da će zbog reklame na Fejsbuku, postati globalno poznat, te i da će na kraju, slika njihove reklame, završiti na svim društvneim mrežama.

Ipak, sudeći po sugrađanima, vlasnik paba i osoblje, imaju izrazito oštrouman smisao za humor.

- Prolazim pored ovog paba najmanje dva puta nedeljno, uvek je nešto duhovito na natpisu - napisao je jedan korisnik Redita, dok je drugi dodao da je ovakav natpis, sjajan marketnig.

Ironično, nedostatak piva, zaista bi mogao da bude tema briga pivopija. Naime, ranije ovog meseca, jedan lanac prodavnica se izvinio nakon što je kriza vozača kamiona pogodila njihove potrošače.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.