Miroslav je poslao OVU PORUKU komšiji, a tri dana kasnije pronađen je smrznut na pragu svoje kuće

Izvor: Blic, 10.Jan.2017, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miroslav je poslao OVU PORUKU komšiji, a tri dana kasnije pronađen je smrznut na pragu svoje kuće

- Goci, teško vreme, ima i smetova, ti ako možeš, donesi roštilj meso, sok, neko pivo i leba…. - ovu potresnu poruku poslao je Miroslav Mitić (64) iz gadžinhanskog sela Duga Poljana svom komšiji Goranu Filipoviću iz Krastavčeta koji ga je snabdevao namirnicama. A onda ga je, tri dana kasnije, taj isti komšija pronašao mrtvog na pragu svoje kuće.

Filipović je jutros probijajući se kroz smetove sa naručenom robom uspeo da dođe do Duge Poljane, ali je Miroslava >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i njegovog oca Iliju (82) zatekao smrznute.

- Donosim mu hleb na svakih nekoliko dana. Poslao mi je ovu poruku u subotu, a ja sam krenuo kod njih u nedelju. Međutim putevi su bili neprohodni zbog snega i lošeg vremena. Tek sam danas uspeo dođem - ispričao je Filipović za "Blic".

Međutim, kada je došao do kuće sačekala ga je stravična scena.

- Video sam na kućnom pragu nešto, ali sam pomislio da je džak u pitanju. Kada sam prišao shvatio sam da je to telo Miroslava. Bio je go do pojasa, imao kapu na glavi, a unutra u sobi ležao je njegov otac mrtav - priča on.

Kako kaže, Ilijina glava bila je na gomili panjeva, a noge okrenute prema sobi.

- Vrata su bila otvorena, a svetlo ugašeno - ispričao je on.
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

MIROSLAV (64) JE UMRO OD HLADNOĆE NA KUĆNOM PRAGU: Ovo je njegova poslednja poruka koju je poslao komšiji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jan.2017

Tri dana kasnije, taj isti komšija pronašao ga mrtvog u svojoj kući..- Goci, teško vreme, ima i smetova, ti ako možeš, donesi roštilj meso, sok, neko pivo i leba.. - ovu potresnu poruku poslao je Miroslav Mitić (64) iz gadžinhanskog sela Duga Poljana svom komšiji Goranu Filipoviću iz Krastavčeta...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.