Mina Lazarević i Srđan Karanović uče twist

Izvor: Poznati.info, 14.Jul.2011, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mina Lazarević i Srđan Karanović uče twist

Potpuni hit u svetu pojavio se nedavno i u Srbiji zahvaljujući novitetu, koji je na tržište plasirala kompanija Carlsberg Srbija pod nazivom  - Lav twist limun.
Ovo osvežavajuće piće, koje spada u sve popularniju kategoriju radler piva, pravo je rešenje za visoke letnje temperature, jer pored soka od limuna sadrži i znatno manji procenat alkohola od uobičajenog. Na predstavljanju Lav twist limuna održana je >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << i mini škola obuke u plesanju twista, a potom i takmičenje i dodela nagrada za najuspešnije. Svoju umešnost u popularnom plesu pokazale su i poznate ličnosti sa javne scene, glumica Mina Lazarević i glumac i voditelj Srđan Karanović.
„Lansiranjem ovog novog ukusa, Carlsberg Srbija još jednom pokazuje da su inovacije jedan od najvažnijih principa naše komunikacije prema potrošačima. Lav twist limun spada u potpuno novu kategoriju u Srbiji, koja je u svetu za kratko vreme stekla veliki broj ljubitelja. Ukus koji je pred nama je potpuno drugačiji od svega što su ljubitelji piva u Srbiji mogli očekivati i predstavlja idealan izbor za prilike kada želite da pobedite letnju vrelinu, opustite se nakon napornog dana ili kada se družite sa prijateljima“, istakla je Dragana Nerandžić, Marketing Mainstream Manager u Carlsberg Srbija.
Visoki standardi u procesima proizvodnje, ali i odličan tim eksperata, koje Carlsberg okuplja, potrošačima i ljubiteljima vrhunskih piva i ovog puta nude samo najbolje. Lav twist limun je mešavina mutnog, svetlog lager piva i osvežavajućeg limuna u odnosu 60 prema 40 odsto. Sadrži blagu notu alkohola od 2,0 odsto, a zahvaljujući, savršeno izbalansiranom, odnosu ukusa predstavlja pravo letnje osveženje. Na tržištu je dostupan od kraja juna, u staklenoj ambalaži od 0,5l i 0,33l i limenci od 0,5l.
Konstantnim inovacijama i ulaganjem u kvalitet kompanija Carlsberg Srbija nastavlja da unapređuje svoj potrfolio čime se, u sve većoj konkurenciji, sigurno i zasluženo pozicionirala na čvrstom drugom mestu na pivarskom tržištu Srbije.

 

 

Slične, interesantne teme: Mina Lazarević mama po treći put Mina Lazarević Biografija Jasmina Mina Kostic Biografija

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.