Loši momci zauvek na Action night događaju u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jan.2020, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Loši momci zauvek" na Action night događaju u Novom Sadu

Treći nastavak kultne krimi komedije pod nazivom "Loši momci zauvek" na veliku radost svih ljubitelja Vila Smita i Martina Lorensa, očekuje vas na Action night događaju u četvrtak 16. januara od 20 časova u bioskopu Cineplexx Promenada. 

Petnaest godina nakon drugog i više od dvadeset godina nakon prvog filma, momci se vraćaju se na veliko platno bioskopa.

Naviknuti na non-stop akciju vode nas u još jednu ludu misiju na Action night događaju u bioskopu Cineplexx >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Promenada. Posetioci će te večeri, osim u sjajnom filmu uživati i u degustaciji bezalkoholnog Heineken piva, a najsrećnije očekuje Fit pass vaučer.

Loši momci Majk Lori i Markus Barnet su opet zajedno u još jednoj ludoj vožnji, u dugoočekivanom nastavku "Loši momci zauvek". Ovog puta loši momci jesu nešto stariji, ali su podjednako ludi i opaki. Iako Markus najavljuje skorašnji odlazak u penziju svom dugogodišnjem partneru Majku (smatra, vreme mu je), Majk ga nagovara na još jednu ludu misiju.

Ulaznice za Action night i film "Loši momci zauvek" u prodaji su na blagajni bioskopa Cineplexx Promenada.


Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Novi filmovi u bioskopima (16. januar 2020)

Izvor: DANuBeogradu.rs, 14.Jan.2020

Loši momci zauvek, Kler Darling – to su novi filmovi koji će se prikazivati u domaćim bioskopima od četvrtka, 16. januara 2020. godine. Premijera animiranog filma Vreme je za sankanje biće u Kombank dvorani, 18. januara, a premijere filmova Male žene i Gospoda biće održane u sredu, 22. januara...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.