Ljute kobasice zapečene u pivu

Izvor: Telegraf.rs, 05.Feb.2017, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljute kobasice zapečene u pivu

Sastojci:

- 8 kobasica (svežih)

- 2 glavice crvenog luka

- 2 crvene ljute papričice

- ½ l piva

- 1 kašika masti

- 1 kašika začina

Priprema:

Na masti malo propržimo kobasice sa svih strana. Luk sitno isečemo i stavimo u vatrostalnu posudu.

Na luk složimo propržene kobasice. Sve pospemo začinom, dodamo grubo seckane feferone i bogato zaljemo pivom, pa pečemo u pećnici toliko da kobasice upiju pivo (oko 20 min) na 200°C. Poslužite uz krompir kuvan u ljusci i uz kupus.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.