Izvor: Telegraf.rs, 05.Feb.2017, 11:08 (ažurirano 02.Apr.2020.)
Ljute kobasice zapečene u pivu
Sastojci:
- 8 kobasica (svežih)
- 2 glavice crvenog luka
- 2 crvene ljute papričice
- ½ l piva
- 1 kašika masti
- 1 kašika začina
Priprema:
Na masti malo propržimo kobasice sa svih strana. Luk sitno isečemo i stavimo u vatrostalnu posudu.
Na luk složimo propržene kobasice. Sve pospemo začinom, dodamo grubo seckane feferone i bogato zaljemo pivom, pa pečemo u pećnici toliko da kobasice upiju pivo (oko 20 min) na 200°C. Poslužite uz krompir kuvan u ljusci i uz kupus.
(Telegraf.rs)
Pogledaj vesti o: Pivo
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.