Laško pivo pod policijskom istragom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jun.2009, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Laško pivo pod policijskom istragom

LJUBLJANA - Slovenački inspektori počeli su danas proveru poslovanja grupe Pivovarna Laško, zbog sumnje da je u toj kompaniji počinjen privredni kriminal.

Istragu je pokrenula Agencija za tržište papirima od vrednosti kojoj je prethodila prijava ombudsmana za konkurenciju protiv direktora pivovarne Boška Šrota, javili su slovenački mediji.

Istrage su sprovedene u 16 firmi iz grupe Pivovarna Laško, a oko 80 inspektora i policajaca saslušalo je rukovodstva tih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kompanija i pregledalo dokumentaciju u vezi sa poslovanjem te grupe.

Inspektori su odneli dokumentaciju koja je u vezi sa istragom i iz kompanija Infond Holding i Pivovarna Union, koje posluju u okviru grupe Pivovarna Laško.

Prema nezvaničnim izvorima iz policije, to je tek o početak istrage i u ovom trenutku se ne zna kada će biti podnete prve krivične prijave.
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Laško pivo "sumnjivo" policiji

Izvor: Mondo, 18.Jun.2009, 22:15

Slovenački inspektori počeli su proveru poslovanja grupe Pivovarna Laško u četvrtak, zbog sumnje da je u toj kompaniji počinjen privredni kriminal.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.