Konzervama na autobus iz Tirane

Izvor: B92, 03.Okt.2011, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konzervama na autobus iz Tirane

Beograd -- Dečji kulturni centar saopštava da je u petak 30. septembra grupa mladića gađala konzervama od piva autobus koji je prevozio decu iz Tirane na "Radost Evrope".

Incident u kome je učestvovala grupa od 5 mladića, dogodio se na parkingu ispred Hotela Kontinental, u prošli petak u 2 sata ujutro. Organizatori saopštavaju da u incidentu niko nije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << povređen, da su gosti bezbedno dovedeni do prebivališta i smeštaja u Beogradu, kao i da su o svemu obaveštene nadležne institucije.

Dečji kulturni centar Beograd dodaje i da kao domaćin manifestacije i kao institucija koja neguje toleranciju i solidarnost oštro osuđuje ovaj vandalski čin.

Tradicionalna, 42. dečja manifestacija "Radost Evrope”, počela je 1. oktobra karnevalom u Tašmajdanskom parku u Beogradu. "Radost Evrope" traje do 5. oktobra. Na manifestaciji učestvuju deca iz devetnaest zemalja.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.