Izvor: Luftika.rs, 28.Apr.2023, 16:16

Kompanija Tesla počela proizvodnju piva, ali ekipa ispred radnje neće biti oduševljena

Kompanija Tesla prezentovala je jedno od najskupljih piva na svetu, a tri flaše ovog zadovoljstva koštaće vas 89 dolara sudeći po reklami koja se može pronaći na njihovom sajtu.
„Flaša u koju se toči ‘Tesla GigaBier’ je dizajnirana tako da oponaša oblik ‘Cybertruck-a’, istovremeno odavajući počast 500-godišnjoj tradiciji nemačke pivare ‘Reinheitsgebot'“, piše na sajtu kompanije Tesla.
Ovo pivo proizvodi se u Nemačkoj, u Berlinu, a za sada se proizvodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << sa tri različite arome – citrus, bergamot i slatko voće.
Svaka boca ima besprekornu sjajnu crnu futrolu sa takozvanim ‘Giga vodenim pečatom’ koji se može videti isključivo pod UV lampom.
Na Instagramu se pojavio snimak influensera koji nije izdržao da ne proba ovo novo Teslino „otkriće“.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Elliot Page (@elliotpagesneakers)


Izgleda da su i tehnološke kompanije shvatile da većina njihovih zaposlenih svoje plate najrađe troše na pivo po lokalnim barovima, te su odlučile da i na ovaj način uvećaju svoj brending, a skladno time i svoj profit.
Da li biste i vi odvojili pozamašnu novčanu sumu za jedan ovakav osvežavajući paketić?
Istetovirao na čelu ime Ilona Maska i raketu, nada se da će ga milijarder poslati na Mars (VIDEO)

Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.