Izvor: Danas, 02.Mar.2024, 09:15

Kako sam postao novinar zbog kafane „Mrca“

Zahvaljujući maminom poslu, nekoliko godina je bila direktor Hotelskog preduzeća "Vojvodina", kao sasvim mali dečak sam naučio značenje pojmova kao što su hotel, restoran, poslastičarnica, letnja bašta, pivnica... Ali sam i spoznao šta je posao ljudi poput konobara, šefa sale, majstora u kuhinji, pevača, muzičara...
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.