KIRJOS PONOVO UDARIO NA ĐOKOVIĆA: Nole je dobar momak, ali sa njim ne bih popio pivo

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2021, 12:45

KIRJOS PONOVO UDARIO NA ĐOKOVIĆA: Nole je dobar momak, ali sa njim ne bih popio pivo

Australijanac nastavlja da provocira.

Nik Kirjos govorio je u jednom podkastu u domovini o incidentu koji je u hotelu imao sa bivšom devojkom Kjarom Pasari, a neizostavni deo razgovora je bio i najbolji reket sveta Novak Đoković! Australijanac šokirao je sve izjavom da nema ništa protiv Novaka Đokovića i da mu se srpski as zapravo sviđa.

Nikakva tajna nije da među Kirjosom i Đokovićem vlada netrpeljivost, za koju je kriv baš Nik koji konstantno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << provocira srpskog šampiona.

- Iskreno, nemam ništa protiv tog momka. On je odličan igrač. Da li bih popio pivo sa njim? Verovatno ne, ali to ne znači da mi se ne sviđa - poručio je Kirjos.

Australian Open boss Craig Tiley has provided the latest news on Novak Djokovic and responded to the recent Nick Kyrgios ‘cancel’ drama. https://t.co/VwMZNbsNbF

— Herald Sun (@theheraldsun) November 25, 2021

Potom je otkrio zašto u nekom prethodnom periodu nije mogao da se fokusira na tenis.

- Od prve devojke sam bio razdvojen šest meseci i kako da igrate na visokom nivou kada vam neko nedostaje emocionalno i fizički. To postaje seksualna frustracija. Na terenu sam i ne mogu da igram ako sam napaljen. Znate na šta mislim. Nije bitno koji posao radite, jer kad ne vidite partnera tako dugo, trpi posao, neraspoloženi ste. Bio sam najgori k***in sin kada sam bio tako dugo odvojen od devojke.

Inače, Kirjos je tokom prethodnog AO bio u vezi sa pomenutom Kjarom Pasari koja ga je u jednom trenutku optužila da nešto ima sa pevačicom Ritom Orom.

A post shared by 𝓜𝓸𝓻𝓪𝓷𝓪 𝓜𝓪𝓶𝓲ć (@morana_mamic) on Nov 5, 2019 at 11:40am PST

A post shared by 𝓜𝓸𝓻𝓪𝓷𝓪 𝓜𝓪𝓶𝓲ć (@morana_mamic) on Oct 23, 2019 at 11:45am PDT

A post shared by 𝓜𝓸𝓻𝓪𝓷𝓪 𝓜𝓪𝓶𝓲ć (@morana_mamic) on Oct 20, 2019 at 2:45pm PDT

A post shared by 𝓜𝓸𝓻𝓪𝓷𝓪 𝓜𝓪𝓶𝓲ć (@morana_mamic) on Oct 17, 2019 at 7:46am PDT

A post shared by 𝓜𝓸𝓻𝓪𝓷𝓪 𝓜𝓪𝓶𝓲ć (@morana_mamic) on Oct 15, 2019 at 12:32pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.