Izvor: BalkanRock.com, 03.Okt.2017, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Indirekt festival – prvi showcase festival u Beogradu

Moloa

Treći po redu Indirekt festival, koji će ujedno biti i prvi međunarodni muzički showcase festival u Beogradu, održaće se od 5. do 8. oktobra na nekoliko lokacija u Beogradu: Dorćol Platz, KC Grad, KC Rex i Majstor za pivo.

Svaka od lokacija imaće poseban program, a sviraće više do 20 muzičkih grupa i izvođača iz regije i Evrope.

Na festivalu nastupaju: Triko (SRB), Barbarisms >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << (SWE), Bitipatibi (SRB), Moloa (SRB), The Immigrants (HU), Presing (SRB), Gospel Dating Service (AT), Norma (SWE), Technoir (ITA), Sleepyheads (CRO), Jakob Kobal (SLO), Baden Baden (CRO), Auf Wiedersehen (SRB), Cari Cari (AT), Dope Calypso (HU), At Pavillon (AT), Dogs In Kavala (SRB), (The) Lesser Men (CRO), Nadja (SRB), Haze & Ash (CG), Ana Avramov (SRB) i Sir Croissant (BiH).

Pored muzičkog, na programu su i predavanja eminentnih stručnjaka iz muzičke industrije, koja su namenjena edukaciji regionalnih muzičara, lokalnih izdavača i svih drugih poslenika iz sveta muzike. U pripremi su edukativne radionice i razgovori na teme book promotion i radio promotion.

Cena pojedinačnih dnevnih ulaznica koje važe za sve lokacije (večernji koncerti) iznosiće 500 dinara, paket za sve dane festivala (večernji koncerti) 1.200 dinara, a akreditacije koje omogućavaju ulaz na dnevni program (paneli, radionice, predavanja) i večernji program (koncerti na svim lokacijama) 2.000 dinara. Karte možete kupiti na sldećim mestima: Dorćol Platz, KC Rex, KC Grad (samo na otvaranju festivala) i Majstor za pivo u Beogradu, Vintage Vinyl shop u Nišu i Mungos CD shop u Novom Sadu.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Festival Indirekt predstavlja više od 20 koncerata u Beogradu

Izvor: Blic, 04.Okt.2017, 13:21

Treće izdanje "Indirekt" festivala biće održano od 5. do 8. oktobra na nekoliko lokacija u Beogradu: Dorćol Platz, KC Rex, KC Grad i Majstor za pivo, sa posebnim programom za svako od mesta...Sviraće više od 20 muzičkih grupa i izvođača iz regije i Evrope: Triko (SRB), Barbarisms (SWE), Bitipatibi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.