Izvor: Economy.rs, 26.Avg.2008, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INOCOOP 2008

I ove godine, krajem avgusta, a u sklopu Dana piva u Zrenjaninu ce biti odrzan Sajam inovacija, kooperacije i preduzetnistva. Manifestacija INOKOOP 2008, deveta po redu, u Hali sprotova od 28. do 30. avgusta, okupice najmanje 120 izlagaca iz Srbije i okolnih drzava, a ocekuje se i veliki broj posetilaca.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Economy.rs...






Povezane vesti

Na Sajmu preduzetnika 140 izlagača

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Avg.2008

ZRENJANIN - Na 9. Međunarodnom sajmu preduzetništva, inovacija i kooperacija "Inokop", u Zrenjaninu od 28. do 30. avgusta predstaviće se 140 izlagača na štandovima u Hali sportova i ispred te hale, potvrđeno je iz regionalne Privredne komore Zrenjanin...Ta komora je sa Opštim udruženjem...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Economy.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Economy.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.