Izvor: Kurir, 22.Feb.2010, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrist sa pivom i cigaretom u školskom udžbeniku

ŠILONG, Indija, 22. februara 2010. (Beta-AFP) - Slika Hrista sa konzervom piva i cigaretom u rukama, objavljena u jednom školskom udžbeniku, izazvala je kritike hrišćanske zajednice u jednom gradu na severoistoku Indije. Slika se nalazi u knjizi namenjenoj đacima osnovnih škola kojima rukovodi katolička crkva u državi Magalaja. Slika je korišćena za ilustraciju slova "i" u reči "idol". "Duboko smo šokirani zbog uvredljivog portreta Isusa Hrista u ovom udžbeniku. 

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Indija: Hrist sa pivom i cigaretom u školskom udžbeniku

Izvor: 24sata, 22.Feb.2010

Slika se nalazi u knjizi namenjenoj đacima osnovnih škola kojima rukovodi katolička crkva u državi Magalaja. Slika je korišćena za ilustraciju slova "i" u reči "idol".

Nastavak na 24sata...

Hrist sa pivom i cigaretom u školskom udžbeniku

Izvor: NaDlanu.com, 22.Feb.2010

ŠILONG, Indija, 22. februara 2010. (Beta-AFP) - Slika Hrista sa konzervom piva i cigaretom u rukama, objavljena u jednom školskom udžbeniku, izazvala je kritike hrišćanske zajednice u jednom gradu na severoistoku Indije. Slika se nalazi u knjizi namenjenoj đacima osnovnih škola kojima rukovodi...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.