Flegman kakav se retko sreće: Slupao oldtajmer vredan 300.000 evra pa mirno otišao na pivo

Izvor: S media, 11.Jun.2013, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Flegman kakav se retko sreće: Slupao oldtajmer vredan 300.000 evra pa mirno otišao na pivo

Verovatno biste krenuli da čupate kosu sa glave i da razmišljate kako popraviti ovakav četvorotočkaš, ako se uopšte može i popraviti.

Međutim, zaljubljenik u Bugattijeve modele i vlasnik pomenutog T13, Edmund Burdžiz se uopšte nije potresao kada je na jednoj trci slupao svog astronomski skupog oldtajmera. Nakon nesreće koja se početkom meseca dogodila u Glosterširu, 56-godišnji Burdžiz je, nakon što se uverio da nije povređen, otišao na pivo.

*Deluje vam kao da devojka igra ispred automobila? Nažalost, u pitanju je nešto sasvim drugo

Izvor: Autoportal, S media foto: Printscreen youtube
Pogledaj vesti o: Pivo,   Bugatti

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Slupao oldtajmer vrijedan 300.000 evra pa mirno otišao na pivo

Izvor: Capital.ba, 12.Jun.2013, 07:30

LONDON, Šta biste uradili kada bi tokom trke oldtajmera slupali automobil, ali ne bilo kakav već Bugatti T13 iz 1924. godine vrijedan blizu 300.000 evra?   Vjerovatno biste krenuli da ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.