Efesu ne ide ni s Atamanom na klupi, Šved po starom

Izvor: MozzartSport.com, 20.Dec.2017, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Efesu ne ide ni s Atamanom na klupi, Šved po starom

Himki došao do osme pobede - 86:68

Nije bilo baš toliko lako, ali je Himki uspeo relativno rutinski da slomi otpor Anadolu Efesa i nanese mu poraz u prvom meču u kom je Pivare predvodio Ergin Ataman sa klupe. Tim iz Podmoskovlja slavio je s 86:68.

Naravno, opet je za to najzaslužniji bio Aleksej Šved koji je ubacio 25 poena i imao je šest asistencija.

Himki i Efes su se pratili koš za koš sve do kraja treće i početka četvrte >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << deonice kada je domaćin krenuo da lomi Turke tempom, Efes je pao u koncentaciji pa je Himki došao do osme pobede ove sezone u Evroligi uz pomoć Šveda i odličnog Monje.

Kada su naši internacionalci u pitanju, Stefan Marković je dao dva poena, dok je imao pet asistencija. Vladimir Štimac je postigao sedam poena, ali se istakao u skoku. Sakupio ih je osam.

Ovaj meč pokazuje koliko je Himki opasan i da je jedno od prijatnijih iznenađenja ove sezone, dok je Efes u ozbiljnom problemu.

Biće potrebno vremena Atamanu da se njegov rad sa ekipom primeti na parketu. Barcokasu je s druge strane svanulo od odlaska iz Barse.

EVROLIGA - 13. KOLO

Utorak:

Fenerbahče - Crvena zvezda 82:56

/Veseli 15, Gudurić 6 - Dobrić 15/

Žalgiris - Bamberg 88:84

/Milaknis 20 - Rajt 22/

Panatinaikos - Makabi 89:76

/Gist 15 - Kol 14/

Real Madrid - Valensija 91:72

/Kampaco 14 - Dubljević 18/

Sreda:

Himki - Anadolu Efes 86:68

/Šved 25 - Mekolum 20/

20.00: Olimpijakos - CSKA

20.45: Olimpija Milano - Baskonija

21.00: Barselona - Unikaha

*Kvote su podložne promenama
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.