ESC Life predvodi muzički program BeerYard Festivala

Izvor: BalkanRock.com, 24.Avg.2016, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ESC Life predvodi muzički program BeerYard Festivala

U subotu, 27. avgusta, u velikom dvorištu zagrebačkog kluba Močvara biće održan BeerYard festival koji će spojiti tri nezavisne scene: craft pivnice, street food i muziku.

Jednodnevni festival startuje tačno u podne, kada će posetioci moći da kupe različita piva velikog broja craft pivnica, kao i da isprobaju omiljenu uličnu hranu popularnih burger >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << barova.

Ono što je najvažnije za čitaoce ovog portala jeste da će biti organizovan i muzički program gde će nastupati zagrebački bendovi ESC Life i Muscle Tribe of Danger and Excellence, zatim Magul iz Šibenika, kao i riječki sastav Kraj Programa.

Satnica:

19:00 – 19:45 Magul

20:00 – 20:45 ESC Life

21:00 – 21:45 Kraj Programa

22:00 – 22:45 Muscle Tribe of Danger and Excellence

Ulaznice za ovaj događaj mogu se nabaviti po ceni od 35 kuna.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.