Društvo, dobili smo nagradu!

Izvor: PRObjave.com, 19.Avg.2013, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Društvo, dobili smo nagradu!

Akcija o odgovornoj konzumaciji, koju je kompanija HEINEKEN organizovala u saradnji sa GSP "Beograd", dobila je nagradu za najbolju promociju na Beer Festu 2013.
Akcija “Društvo, ko vozi kući?” koju je organizovala kompanija HEINEKEN, u saradnji sa GSP “Beograd”, dobila je nagradu Beer Festa 2013. za najbolju promociju društveno-odgovorne aktivnosti realizovane tokom festivala. Cilj akcije bio je da se podigne nivo svesti javnosti o odgovornoj konzumaciji. Zahvaljujući akciji, posetioci festivala mogli su odgovorno da uživaju u pivu i muzici, a potom bezbedno i jednostavno stignu kući. Puni autobusi svedoče o velikom uspehu akcije s obzirom da je tokom trajanja festivala prevezeno ukupno oko 40.000 posetilaca.

“Hvala posetiocima Beer Festa što su pokazali kako se u pivu može uživati odgovorno. Hvala žiriju što je prepoznao naš napor da doprinesemo sigurnosti posetilaca. Ovo je prva u nizu planiranih akcija koje naša kompanija namerava da pokrene kako bi istinski uživaoci piva bili bezbedni. Sve ljubitelje piva pozivamo da i dalje budu mudri i racionalni, isto koliko i veseli i da uživaju odgovorno”, istakla je Biljana Bobić Subin, menadžer za korporativne odnose kompanije HEINEKEN, prilikom preuzimanja nagrade.
Da podsetimo, HEINEKEN i GSP “Beograd” obezbedili su četiri vanredne autobuske linije koje su besplatno vozile sve posetioce festivala do ključnih tačaka u Beogradu - Trg Republike, Slavija, Glavna železnička stanica, Novi Beograd. Autobusi su na navedenim relacijama saobraćali u intervalu od 30 minuta, počevši od 23:30h, pa sve do zore.
Ruskin&Hunt
Lomina 48
Beograd
Tel: +381 11 362 61 72
Email: biljana.jovanovic@ruskinhunt.rs
Web: www.ruskinhunt.rs
Kontakt:
Ana Popović
Email: ana.popovic@ruskinhunt.rs

Nastavak na PRObjave.com...






Povezane vesti

Haineken i GSP Beograd dobili nagradu na Beer Festu

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Avg.2013

Akcija 'Društvo, ko vozi kući?' koju je organizovao Haineken u saradnji sa preduzećem GSP 'Beograd', dobila je nagradu Beer Festa za najbolju promociju društveno-odgovorne aktivnosti realizovane tokom festivala.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.