Direktori, Mortal Kombat, Škrtice i Zabranjeno pušenje na Belgrade Beer Festu

Izvor: BalkanRock.com, 19.Jul.2017, 08:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktori, Mortal Kombat, Škrtice i Zabranjeno pušenje na Belgrade Beer Festu

15. Beogradski Beer Fest, nas ove godine pozitivno iznenađuje sa sjajnim bendovima, koji svojim prisustvom obećavaju dobru zabavu, žestok zvuk gitare, fenomenalnu atmosferu, anarhiju i pank, a i dobar stari rokenrol. Direktori, Škrtice, Zabranjeno pušenje, Mortal Kombat su bendovi koje ovim putem otkrivamo.

U četvrtak, 17. avgusta nastupaju Mortal Kombat i Direktori. Mortal momci se odlikuju tvrdim zvukom i jakim tekstovima, sa pank i metal elementima. >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Poznati su po pesmama “Ljubavna pesma”, “Posto sam metalac”, “Devedesete”, “Moj grad”

Direktori, kultni naš pank bend, koji nam se vratio na scenu i oduševio mnogobrojnu publiku. Suvišno je bilo šta reći, jedinstveni pank bend iz Beograda, legenda ove muzike, poznat širim masama i po pesmama “Ide voz”, “Čistićete ulice”, “Volimo pivo”, “Bando crvena”

Treći dan na Ušću, ljudi će imati mogućnost da čuju i bend Škrtice. Sjajni poznati muzičari sa Zoranom Kostićem Canetom, zapevaće svojim fanovima dobro poznate pesme sa prvog albuma “Kulise”, “Tik-Tak”, “Zaborava nema”

U petak, 18. avgusta sarajevski bend Zabranjeno pušenje obećava sjajan provod uz numere “Guzonjin sin”, “Poso kuća birtija”, “Lijepa Alma”... Sekson se priseća koliko je sjajna atmosfera na Beer festu: „To je prvi naš veliki koncert u Beogradu. Ono što je meni ostalo u sećanju je da sam se to veče prvi put u životu budio iz sna, jer je stvarnost bila lepša od sna. Bio je to dan kada smo doživeli lep i topao doček, što čovek retko kada doživi i čega ću se sećati kao najlepšeg trenutaka u ovom poslu. Period od pre 15 godina na muzičkoj sceni ne vidim kroz nostalgiju. Nisam preterano nostalgičan i danas postoje isti bendovi koji su postojali pre 15 godina, samo ‘Azra’ i ‘Bijelo Dugme’ fale, manje više svi su tu, a da rok scena živi dokazuju i festivali kao što je ‘Bir fest’“.
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.