Izvor: BanjalukaLive.com, 05.Okt.2012, 01:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li biste probali ovo?

Isprobana piva vam nisu naročito draga i voljeli biste da probate nešto sasvim novo i drugačije? Pivo s bikovim testisima mogla bi biti prava stvar za vas ako ste skloni avanturi. Denverska pivara Vajkup predstaviće za koji dan na festivalu američkog piva proizvod sa stvarno neobičnim sastojkom pivo s testisima bika! Ukus je navodno mješavina čokoladnog sirupa, kahlue (meksički liker) i espreso kafe, a pivo sadrži sedam odsto alkohola. Ideja o pivu s bikovim testisima zapravo je nastala kao prvoaprilska šala na koju su mnogi nasjeli, ali nakon što su brojni distributeri počeli da se raspituju gdje Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/fun/da-li-biste-probali-ovo.html)
Pogledaj vesti o: Prvoaprilske šale

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Da li biste probali pivo sa bikovim testisima? (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 05.Okt.2012

Ako ste skloni avanturi ovo pivo bi mogla biti prava stvar za vas ..Ovo pivo jako neobičnog sastojka Denverska pivara Wynkoop će uskoro predstaviti na festivalu američkog piva. ...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.