DINAMO: Najskuplje pivo u istoriji!

Izvor: Mondo, 25.Sep.2012, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DINAMO: Najskuplje pivo u istoriji!

Trener zagrebačkog Dinama izbacio iz autobusa, a potom najurio iz tima defanzivca Domagoja Vidu, jer je u klupskom vozilu otvorio pivo. Kazna - 100.000 evra!

Ante Čačić, trener zagrebačkog Dinama, učesnika Lige šampiona, nastavlja da sprovodi politiku "gvozdene ruke".

Nakon što je iz tima izbacio Jeka Leku i Nikolu Pokrivača, ista suddbina zadesila je i defanzivca "modrih" i hrvatske reprezentacije Domagoja >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Vidu, koji je prekšrio pravila ponašanja. Prema pisanju hrvatskih medija, trener je iz klupskog autobusa, koji se vraćao iz Istre, izbacio Vidu jer je otvorio pivo.

Dinamo je saopštio da Vida neće biti u konkurenciji za utakmicu u šesnaestinu finala kupa protiv Vrsara, a određena mu je novčana kazna od 100.000 evra!

Hrvatski mediji navode da ovo nije prvi sukob Čalića i Vide, fudbalera koji je Dinamu doneo novo učešće u Ligi šampiona pogotkom protiv Ludogoreca u 98. minuti utakmice plej-ofa.

Na treningu u petak, Vida je bio neozbiljan prilikom jedne vežbe, kada je namerno dao autogol. To je iznerviralo trenera, koji mu je dobacio:

"Vida, je l’ ti to mene zajeb...?".

Potom ga je Čačić oterao u svlačionicu.

(MONDO - foto: GNK Dinamo)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Pivo platio 100.000 evra

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Sep.2012

ZAGREB - Vođstvo hrvatskog fudbalskog šampiona Dinama kaznilo je Domagoja Vidu sa čak 100.000 evra zbog neprimjerenog ponašanja na putu prema Vrsaru gdje "modre" danas očekuje utakmica 16-ine finala hrvatskog Kupa protiv kluba iz istarske Prve ŽNL.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.